Verf‎ > ‎

Ciranova

Ciranova heeft reeds meer dan 80 jaar knowhow op het vlak van afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. Ciranova beschikt over een compleet gamma kwalitatieve producten voor het voorbereiden, kleuren, afwerken en onderhouden van binnen- en buitenhout.

Alle producten hieronder vindt u in de winkel terug. Alle andere producten kunnen op bestelling verkregen worden.

Voor verdere informatie kunt u terecht in de winkel op klik hier voor de Ciranova website.


AQUAPAD
Afwerking – Binnen

Aquapad is een watergedragen pigmentbeits voor het gelijkmatig aankleuren van alle houtsoorten voor binnengebruik. Door zijn speciale samenstelling en het gebruiksgemak is de Aquapad uitermate geschikt voor het kleuren van grote ruimtes.OCULTO – Zero gloss oil
Afwerking - Binnen

Milieuvriendelijke PU impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. Het hout behoudt zijn oorspronkelijke onbehandelde uitstraling en is onzichtbaar. Enkel geschikt voor binnentoepassingen. Bevat een UV-absorber en heeft anti-slip eigenschappen.


HARDWAXOIL MAGIC
Afwerking - Binnen

Gemodificeerde parketolie met een uitstekende slijtvastheid. Goede vulling, natuurlijke kleur, zeer goede chemische en mechanische weerstand. Zeer mat en glimt niet op. De bestendigheid kan nog verbeterd worden door toevoeging van een harder UA.
FORTICO 1C
Afwerking - Binnen

FORTICO 1C is een excellente, PU parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. FORTICO 1C heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid en is ontwikkeld met de meest vernieuwde technologiëen. FORTICO 1C is extreem krasbestendig, glimt niet op, heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.
BOENWASVERWIJDERAAR
Voorbereiding - Binnen

Reinigt en verwijdert gemakkelijk oude lagen boenwas. Dit zorgt voor een goeie basis voor een nieuwe boenwas laag.

GUPA-MAKER
Voorbereiding – Binnen

Stopmiddel voor het opstoppen van onbehandeld hout. Gupa-Maker mengen met fijn schuurstof van de te behandelen houtsoort.


UNICARE X-MATT
Onderhoud - Binnen

Universele bescherming voor alle matte ondergronden van Ciranova + laminaat & lvt. Voorkomt vroegtijdig slijtage aan het vloeroppervlak.


HARD FLOOR FRESH
Onderhoud - Binnen

Watergedragen en ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel voor alle types verniste houten vloeren. Voor het regelmatig onderhoud.


ECOPROTECTOR
Afwerking - Buiten

Watergedragen bescherming voor buitenhout. Uiterst geschikt voor het behandelen van horizontale oppervlakken. Vormt geen film maar dringt in het hout door. Ecoprotector zorgt voor een voedende bescherming die niet afschilfert. Snelle droging. Beschikbaar in 8 kleuren.
TEAKOLIE
Afwerking - Buiten

Voor het behandelen en onderhouden van tuinmeubelen in teak. Verfraait en beschermt tegen alle weersomstandigheden.


ONTGRIJZER
Onderhoud - Buiten

Ontgrijst het buitenhout