Vloerbekleding


Niet alleen voor behang en raamdecoratie zijn de mogelijkheden legio. Ook voor vloerbekleding bestaan er eindeloos veel motieven
en stijlen. Daarom staan wij u graag bij in de ruime keuze laminaat, vinyl, tapijt en karpetten die Berluc u kan aanbieden.

Breng gerust een bezoek aan de winkel om de grote stalen eigenhandig te bekijken,
of klik op de logo’s hieronder om vooraf al eens te bladeren.

http://www.gerflor.be/belgie/producten/consumenten.html


LAMINAAT


Esthetisch, duurzaam, snel geplaatst en gemakkelijk te onderhouden. Het gamma BerryAlloc laminaat biedt een ruime keuze uit 14 collecties, van klassiek tot eigentijds en telkens aansluitend bij de eigen smaak, het eigen interieur en het budget. Bovendien zijn er ook tal van afwerkingsopties en accesoires beschikbaar.

http://viewer.zmags.com/publication/46e68a68#/46e68a68/1VINYL

Vinyl is verkrijgbaar vandaag in mooie, aantrekkelijke uitvoeringen. Het biedt thermische en
akoestische isolatie, is soepel, eenvoudig zelf te plaatsen, en makkelijk om te onderhouden.
Bovendien is het ook waterbestendig.

Er zijn ook steeds een aantal soorten beschikbaar aan meeneem prijzen vanaf €8.70/m².http://www.ivcgroup.com/nl/onze-collecties-/avenue/collectie

http://www.forbo-flooring.be/nl/Vloeren-voor-thuis/Vloeren/Novilon-vinyl/Novilon/

TAPIJT

Naast de keuze uit allerlei soorten kortpolige of hoogpolige tapijten in de standaardmaten, kan er ook geopteerd worden om een tapijt op maat te laten maken. Zo past het altijd in uw interieur wat kleur, stijl en grootte betreft.

Ook voor wasbare deurmatten met of zonder print bent u bij Berluc aan het juiste adres.

KARPET

Als u van het zachte en warme tapijtgevoel kamerbreed wil genieten, dan gaat u best voor een van de vele soorten karpetten. Heel gemakkelijk om een ruimte warm aan te kleden en veelal ook verkrijgbaar in een tegelversie.