Decoratief

De toiles cirée kunnen verkregen worden in allerlei afwerkingen: cellulose tafeldoek (niet geweven), geweven tafeldoek, molton tafeldoek en de geplastificeerde stof.

Ontdek het uitgebreide assortiment en de verschillende afwerkingen in de winkel.
TOILE

Het gemoltoneerde tafelkleed heeft een dikke steunlaag waardoor het een goeie bescherming aan het tafelblad biedt. Het gaat ook schuiven van het tafelkleed tegen. Het drapeert echter wel stroever over het tafelblad. Een geweven tafelkleed is ook heel stevig maar een stuk soepeler. Deze soorten zijn afwasbaar, maar niet wasbaar in de machine.

AFWASBAAR LINNEN

De geplastificeerde stof  biedt de stijlvolle en sfeervolle, warme uitstraling van een stoffen tafelkleed maar is perfect afwasbaar, zoals een andere toile. Zeker aan te raden bij speciale gelegenheden! Het is tevens ook wasbaar op 30°C, niet centrifugeren en strijkbaar aan de achterzijde (op een lage temperatuur).

TAFELBESCHERMER

Een tafelbeschermer zorgt er mijn zijn antislip voor dat men geen last meer heeft van verschuivende tafellakens. Het zorgt er ook voor dat tafelkleed een veel langere levensduurte heeft.
Deze tafelbeschermers zijn beschikbaar in verschillende breedtes zodat de maat van uw tafelblad gelijk is aan de maat van uw antislip.